O podjetju

Podjetje Zidarstvo Padar je družinsko podjetje, ki ga upravlja druga generacija v družini v sodelovanju z že tretjo generacijo. Imamo več kot 50 let izkušenj na področju zidarstva in gradbeništva. Ustanovitelj podjetja Jože Padar z nazivom zidarski mojster in stalnim izobraževanjem zagotavlja strokovnost in kvaliteto izvedenih del s stalno kontrolo na gradbišču.

Ukvarjamo se z vsemi gradbenimi deli kot so novogradnje stanovanjskih in poslovnih objektov, izdelava temeljev za montažne objekte, adaptacije starejših objektov, izdelavo fasad, kamnitih in betonskih opornih zidov, urejanjem dvorišč in notranjo ureditvijo prostorov. Izvajamo tudi javna naročila za šole, vrtce, kulturne domove. Poleg individualnih strank so naši naročniki tudi večja podjetja, ki nas potrjujejo kot zanesljivega in kvalitetnega partnerja.

Zaposlujemo od pet do deset lastnih delavcev, vse ostale storitve kot so izkopi, strojne in elektro instalacije, keramičarska, slikopleskarska, krovska in kleparska dela pa zagotavljamo s lastno bazo kvalitetnih kooperantov. Prevzamemo vsa gradbena in obrtniška dela in vašo gradnjo hitro in kvalitetno pripeljemo do želene faze. Fleksibilnost in bogate izkušnje nam omogočajo strokovno izvedbo del od ideje do vselitve.