Zemeljska dela in ureditev okolice

Izvajalca za celostno ureditev okolice je težko dobiti. Cene celostne ureditve okolice hiše so odvisne od različnih dejavnikov. Pri zahtevnejših ureditvah je treba vrt urejati skupaj z zunanjostjo hiše. Pri tem je najbolje, da sodelujejo strokovnjaki. Za načrtovanje ureditve vrta ni težko dobiti ustreznega krajinskega arhitekta. Težje pa je dobiti primernega izvajalca. Gradbena podjetja, se ne ukvarjajo z urejanjem okolice, dobri izvajalci pa so največkrat zasedeni že za dve leti v naprej.

Zgoraj lahko preberete, kaj strokovnjaki pišejo na temo izvajanja zunanje ureditve Vašega doma. Vendar ni vse tako črno, kot izgleda na prvi pogled.

Naše podjetje poskrbi, da z ustrezno gradbeno mehanizacijo teren pripravimo na finalno ureditev. Organiziramo navoz ustrezne zemeljske podlage, katere izbiro prepustimo strokovnjakom vrtnarske stroke. Izrišemo zasaditveni načrt in poskrbimo za profesionalno izvedbo. Poskrbimo tudi, da poleg načrta prejmete ustrezna navodila za vzdrževanje rastlin in okraskov tako, da so stroški amortizacije čimmanjši, sosedje pa rdeči od zavisti.
Poleg zelenih površin uredimo tudi tlakovanje z betonskimi tlakovci, polaganje škarpnikov, izdelavo kamnite ali betonske škarpe, napeljavo električnih vodov za luči in senzorje, izdelamo fontano ali bazen. Z lastno mehanizacijo izvajamo vse vrste zemeljskih del in odvoza materiala na deponije.
Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in izvedbene ideje. Tako bo okolica Vašega doma zasijala!